Zonnepanelen

Bespaar op uw energierekening

Kies voor duurzame energie en bespaar op uw energierekening. 

Zonzo is al 15 jaar dé specialist in zonne-energie in Noord-Holland.

Zonzo adviseert en installeert zonnestroomoplossingen voor consumenten en bedrijven.

Zonnepanelen

Ontdek de voordelen van Zonnepanelen

Met zonnepanelen kunt u met de kracht van de zon zelf uw eigen duurzame energie opwekken, om deze vervolgens te gebruiken in huis. Zonnestroom is goedkoper is dan gewone stroom, waardoor u veel geld kunt besparen! Met zonnepanelen draagt u ook nog bij aan een wereld zonder CO2-uitstoot.

Op dit moment heeft u de investering van zonnepanelen soms al in 3 tot 5 jaar terugverdiend, terwijl zonnepanelen meer dan 25 jaar meegaan. U heeft dus gegarandeerd een goed rendement op uw investering en deze investering is ook nog eens zonder risico’s. Gedurende deze periode kunt u moeiteloos en onderhoudsvrij genieten van uw zonnepanelen.

Wij werken met de allerhoogste kwaliteit

Bij Zonzo werken we uitsluitend met producten van de allerhoogste kwaliteit, om ervoor te zorgen dat de terugverdientijd optimaal is én de installatie jarenlang naar behoren blijft werken.

Dit streven naar de allerhoogste kwaliteit komt ook terug bij onze medewerkers: Zonzo werkt, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, bewust niet met ZZP’ers of onderaannemers maar uitsluitend met vaste werknemers. Het merendeel van onze werknemers is al 5 tot 10 jaar bij ons in dienst. U kunt ervan uitgaan dat uw installatie door ervaren installatiemedewerkers wordt uitgevoerd.

Ook kunt u rekenen op een goede service voor- en na afloop van de installatie. Zonzo biedt namelijk een installatiegarantie van 3 jaar. Dit betekent dat als er binnen 3 jaar na de installatie een probleem is aan de installatie wij dit kosteloos voor u komen oplossen. Mocht er onverhoopt toch een product stuk gaan binnen de productgarantie, dan komt Zonzo deze kosteloos voor u vervangen. Naast een vervangend product ontvangt u dus geen rekening voor de servicewerkzaamheden.

Klaar om de stap naar duurzame energie te maken? Neem vandaag nog contact op!
 Onze medewerkers staan u graag te woord met een passend advies voor uw dak en energiegebruik. Ook rekenen zij graag voor u uit wat uw rendement zal zijn.

Zonnepanelen

Hoe werkt zonne-energie?

Een zonnepaneel bestaat uit zonnecellen. Als er op een zonnecel licht valt, dan ontstaat er elektriciteit. Deze opgewekte elektriciteit is in gelijkspanning, daarom heeft u een omvormer nodig en deze omvormer zet de gelijkspanning om in wisselspanning. U kunt nu zonder dat u er naar hoeft om te kijken de door u zelf opgewekte energie direct gebruiken voor al uw elektrische apparaten.

Een zonne-stroom systeem bestaat uit zonnepanelen, een omvormer en bevestigingsmaterialen voor de zonnepanelen.

Ook zijn er elektrotechnische materialen nodig om dit allemaal aan te sluiten op de groepenkast in uw woning.

Leer meer over zonne-energie

De unieke oplossingen van Zonzo

Installateur bevestigt zonnepanelen aan een frame in een open veld

Gebruikt u minder stroom dan wordt opgewekt door uw zonnepanelen dan levert u elektriciteit terug aan het elektriciteitsnet. U zult uw elektriciteitsmeter dan letterlijk zien terugdraaien!

Gebruikt u meer stroom dan uw zonnepanelen op dat moment opwekken, bijvoorbeeld ’s avonds, dan springt het elektriciteitsnet bij.

Zwarte zonnepanelen van zonzo op het dak van een modern huis. Op de achtergrond is een blauwe lucht te zien

In de praktijk merkt u met een oplossing van Zonzo het verschil niet tussen de ouderwetse energie en de zonne-energie, wat u wel merkt zijn de voordelen van zonne-energie!

Laadpaal thuis kosten. overzicht op een telefoon over stroomgebruik

Zo simpel kan zonne-energie zijn. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd bij de veel gestelde vragen kijken of contact opnemen met Zonzo!

Benieuwd naar uw mogelijkheden voor zonne-energie? Neem contact met ons op! Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

Vraag een offerte of adviesgesprek aan

Direct contact?

0228 75 64 47