Waarom Zonzo?

Op deze pagina leest u waarom u het beste voor Zonzo kunt kiezen als het gaat om zonne-energie!
Zonzo medewerker geeft informatie en advies aan man en vrouw op een kantoor

15

jaar
ervaring

waarom zonzo

Persoonlijke aanpak, klantvriendelijk, kwaliteit

Zonnestroomsystemen zijn maatwerk, aangezien elk gebouw en elk dak verschillend is en er veel verschillende situaties voorkomen. Onze persoonlijke aanpak start daarom altijd met een locatiebezoek en een adviesgesprek. Zo kunnen we daarna een zonnestroomsysteem samenstellen dat specifiek ontworpen is voor uw persoonlijke situatie.

Zonzo neemt al het werk uit handen, van advies op maat tot een volledige door Zonzo verzorgde installatie. Wij werken met een flexibel en toegewijd team. Hoge kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zonzo werkt bewust niet met ZZP’ers of onderaannemers, maar uitsluitend met vaste medewerkers. Zo bent u verzekerd dat er ervaren installatiemedewerkers bij u langs komen die achter onze normen en waarden staan.

Zonzo is een betrouwbare naam uit de regio, die hebben we te danken aan een goede service voor- én na afloop van de installatie. Zonzo verkoopt niet éénmalig een zonnestroomsysteem maar gaat met u een langdurige relatie aan: bij Zonzo bent u verzekerd van goede service bij toekomstige problemen. Een zonnestroomsysteem moet immers 20 tot 30 jaar meegaan. U wilt er ten slotte zeker van zijn dat over 20 jaar het zonnestroomsysteem ook nog de beloofde opbrengsten haalt!

Tot slot maakt Zonzo gebruik van kwalitatief uitstekende producten en merken, meer hierover leest u onderaan deze pagina.

waarom zonzo

Onze bekroonde kwaliteitsstandaard

Doordat Zonzo al jarenlang in verschillende markten opereert (particulier en zakelijk) hebben wij ervaring met zowel kleine als grotere zonnestroominstallaties van 2 tot 5000 zonnepanelen. 

In de zakelijke markt is op dit moment een SCOPE-12 kwaliteitskeuring verplicht. Deze keuring aan het zonnestroomsysteem wordt verricht door een onafhankelijke keurmeester.  Deze keurmeester toetst de installatie volgens deze SCOPE-12 norm met als motto: “een slager keurt niet zijn eigen vlees”.

Hierdoor heeft Zonzo kennis en kunde van alle huidige veiligheids- en kwaliteitseisen die gelden voor een zonnestroomsysteem. Zonzo is in 2021 bekroond met de Solar Safety Award. De Solar Safety Award is uitgereikt door Omega inspecties. Omega is de oprichter van de SCOPE-12 normering. 

In de particuliere markt is deze kwaliteitskeuring NIET van toepassing, echter is onze visie dat alle nieuwe zonnestroominstallaties aan dezelfde hoge kwaliteitseisen dienen te voldoen. Wij installeren alle installaties zowel particulier als zakelijk op dezelfde manier, met dezelfde uitgangspunten voor kwaliteit en veiligheid.

Kwaliteit voorop

Een zonne-energie oplossing koopt u voor de lange termijn. Een zonnestroomsysteem hoort 20 tot 30 jaar mee te gaan. U wilt er natuurlijk van verzekerd zijn dat na 20 jaar het systeem nog steeds naar behoren werkt. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor kwaliteit. Zonzo werkt daarom uitsluitend met A-merken in de industrie.

Zonzo adviseert altijd het merk dat het beste past bij uw persoonlijke situatie. Zonzo kiest er bewust voor om meerdere merken te hanteren: elke situatie is ten slotte anders en zo kunnen wij altijd een passend advies op maat geven.

Het gaat daarbij om betrouwbaarheid, opbrengst, kwaliteit en garanties. Om deze topkwaliteit te waarborgen kopen we alle onderdelen voor onze zonne-energiesystemen in bij zorgvuldig geselecteerde merkpartners waar we al 15 jaar mee werken.

Een overzicht van onze merken kunt u vinden onderaan deze pagina. 

Zonnepanelen op een dak op een boerderij.

Betrouwbaarheid

Zonzo is lid van Holland Solar, de branchevereniging van Nederlandse experts in zonne-energie. Indien gewenst kan een referentiebezoek worden afgelegd.

DSC00358

Team

Zonzo werkt alleen met vaste medewerkers. Zo bent u verzekerd van onze beloofde kwaliteitsstandaarden. Verder zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd. Daarnaast zijn de meeste van onze medewerkers al jarenlang bij ons werkzaam en bezitten zij veel ervaring op het gebied van zonnestroomsystemen.

Zonzo is Erkend Installateur

Zonzo is Erkend Installateur Zonnepanelen (zonnestroominstallaties) bij InstallQ. Deze erkenning toont de vaardigheid op het gebied van de zonnestroom aan.

Solar Safety Award

Altijd verzekerd van onze bekroonde kwaliteitsstandaard. 

Onze merken

Ook veilig werken is onderdeel van kwaliteit

Als u kiest voor Zonzo bent u gegarandeerd van veilige werkzaamheden tijdens de installatie die voldoen aan alle huidige regelgeving. Veilig werken is iets dat bij Zonzo hoog in het vaandel staat, het gaat ten slotte wel om onze eigen medewerkers. Veilig werken aan een zonnestroomsysteem op hoogte is een onderwerp dat steeds meer belangstelling in de media krijgt. Zonnepanelen worden namelijk 9 van de 10 keer geïnstalleerd op hoogte met bijbehorend valgevaar. Zonzo werkt altijd met een steiger en dakrandbeveiliging. Een voorbeeld hiervan kunt u zien op onderstaande afbeelding. Bij werken op daken is dakrandbeveiliging verplicht. Waar dakrandbeveiliging niet kan worden aangebracht is een valtouw over de nok met harnas in combinatie met een officieel ankerpunt ook toereikend. Voor het zonnepanelentransport naar het dak gebruikt Zonzo een steiger of lift. Bij een lage goot uitgerust met dakrandbeveiliging is het opsteken van materialen ook toegestaan.

Betaling pas achteraf na installatie van goed werkend zonnestroomsysteem

In tegenstelling tot verontrustende nieuwsberichten is bij Zonzo een aanbetaling/vooruitbetaling niet nodig. U betaalt het volledige factuurbedrag pas na de installatie. Verder biedt Zonzo een installatiegarantie van 3 jaar. Dit betekent dat als er binnen 3 jaar na de installatie een probleem is aan de installatie wij dit kosteloos voor u komen oplossen.

Mocht er onverhoopt toch een product stuk gaan binnen de productgarantie, dan komt Zonzo deze kosteloos voor u vervangen. Naast een vervangend product ontvangt u dus geen rekening voor de servicewerkzaamheden.

Vraag een offerte of adviesgesprek aan

Direct contact?

0228 75 64 47