Over Zonzo

Lees hier meer over het ontstaan van Zonzo en over hoe wij werken.

over Zonzo

Hoe is Zonzo ontstaan?

Zonzo is een installatiebedrijf gespecialiseerd in systemen voor zonnestroom, opererend in Noord-Holland.

Wij zijn een bedrijf uit de regio met een echte Westfriese werkersmentaliteit. Er zijn op dit moment ongeveer 35 tot 40 mensen vast bij Zonzo in dienst.

In 2009, was Ruud Vriend op zoek naar een manier om te besparen op zijn hoge energierekening. Hij stuitte hierbij op zonne-energie en was gefascineerd door het idee dat het mogelijk is om schone energie rechtstreeks uit de zon te kunnen halen. Vervolgens besloot hij om niet alleen zijn eigen dak vol te leggen, maar ook om een onderneming te starten om anderen hierbij te kunnen helpen. Ruud begon Zonzo samen met zijn vrouw Tosca Mastenbroek, een bedrijf aan huis dat zich richtte op het leveren en installeren van zonnepanelen. In de garage aan huis begon de reis naar een duurzamere toekomst.

Wat begon als een bescheiden onderneming groeide al snel uit tot een succesvol bedrijf. Hierbij zijn persoonlijk contact en de hoogste kwaliteit vanaf het begin belangrijke pijlers geweest.

Nu, jaren later, schijnt de zon nog steeds op het dak van Zonzo. Inmiddels is Zonzo gevestigd op Koggeweg 52a in Hem, in een modern energieneutraal bedrijfspand.

Hierbij zijn de mensen die jarenlang bij Zonzo werken ook tot de Zonzo-familie gaan behoren en bouwen we samen een duurzamere toekomst voor iedereen.

Zonzo anno nu

Zonzo uitgegroeid tot zonne-energie specialist

Zonzo heeft sinds 2009 ongeveer 15.000 zonnestroomsystemen geïnstalleerd voor vele duizenden klanten. Zonnestroomsystemen zijn maatwerk. Doordat Zonzo al 15 jaar in het vak zit heeft het hierbij veel kennis en ervaring opgedaan. Denk hierbij aan kleine en grote installaties, alle denkbare soorten daken en alle vereisten die hierbij komen kijken. Dit alles zonder uit het oog te verliezen om elke dag tevreden klanten en de allerhoogste kwaliteit na te streven.

Zonzo is door de jaren heen doorgegroeid naar een ruim pand op de Koggeweg gelegen in Hem. Zonzo is een stabiel en ervaren bedrijf uit de regio dat bekend staat als de beste in zijn vakgebied. Hierbij is Zonzo toonaangevend, vooruitstrevend en blijven wij  innoveren door middel van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

IMG_5070

15

jaar
ervaring

Onze normen en waarden

Zonzo staat voor kwaliteit

Zonzo is opgericht om mensen te laten besparen op hun energierekening, op een duurzame manier! Onze visie is om iedereen mee te laten doen aan de verduurzaming in Nederland, met als bijkomend voordeel een besparing in uw portemonnee. Een belangrijke quote van onze oprichter Ruud Vriend 15 jaar geleden was daarbij: “Als u ergens vierkante meters richting de zon hebt, dan bent u gewoon rijk!”

Onze normen en waarden zijn daarbij betrouwbaarheid, laagdrempeligheid, eerlijkheid en streven naar kwaliteit!

Met inmiddels meer dan 10.000 klanten en 15 jaar ervaring is het beeld dat mensen hebben van zonne-energie totaal veranderd. Zonzo loopt dan ook al een tijd mee in de markt voor zonne-energie.

Zonzo heeft een zorgvuldige West-friese werkersmentaliteit.  Zonnestroomsystemen zijn maatwerk, aangezien elk gebouw en elk dak verschillend is en er veel verschillende situaties voorkomen. Zonzo neemt al het werk uit handen, van advies op maat tot een volledige door Zonzo verzorgde installatie.

Zonzo is makkelijk te benaderen en legt altijd eerst een locatiebezoek af, zo kunnen we uw persoonlijke situatie bekijken en een advies geven dat het beste bij u past. Door gebruik te maken van verschillende merken kunnen wij u bovendien een eerlijk advies geven specifiek voor uw situatie. Daarbij hanteren we kwalitatief uitstekende producten en merken.

Dit streven naar de allerhoogste kwaliteit komt ook terug bij onze medewerkers: Zonzo werkt bewust niet met ZZP’ers of onderaannemers, maar uitsluitend met vaste werknemers. Zo kunnen wij investeren in onze eigen mensen en dit zorgt er voor dat het merendeel van onze werknemers al 5 tot 10 jaar bij ons in dienst is. Zo bent u verzekerd dat er ervaren installatiemedewerkers bij u langs komen die achter onze normen en waarden staan. Ook kunt u rekenen op een goede service voor- en na afloop van de installatie.

Wilt u meer informatie over waarom u bij Zonzo moet zijn als het gaat om zonne-energie?

Vraag een offerte of adviesgesprek aan

Direct contact?

0228 75 64 47