Nieuwbouwwoning (+energiebeheer)

Hoogkarspel
Recent hebben we op deze mooie nieuwbouwwoning 30 zonnepanelen geïnstalleerd. Omdat deze woning volledig gasloos is zijn er flink wat zonnepanelen nodig om zoveel mogelijk zelfvoorzienend te worden. Om dit te realiseren plaatsen we de Sunny Home Manager om de zonnepanelen om te bouwen naar een energie management systeem (EMS). Deze home manager kan bij veel beschikbare zon de warmtepomp of wasmachine automatisch laten inschakelen. Ook kan deze de omvormer aansturen om bijvoorbeeld niet terug te leveren bij negatieve stroomprijzen.

Direct contact?

0228 75 64 47

Vraag een offerte of adviesgesprek aan

Bij deze woning gaan we op een later moment ook een SMA laadpaal bijplaatsen. De home manager is hierbij in staat om alleen overtollige zonnestroom in de auto te stoppen die je anders zou terug leveren. Dit waar normale laadpalen de auto zo snel mogelijk opladen. Zo lever je zo min mogelijk zonnestroom terug en maak je zoveel mogelijk zonnestroom zelf op!

Zo is deze klant helemaal klaar voor de toekomst met een energie managementsysteem en de focus op zelf zoveel mogelijk zonnestroom opmaken wanneer er veel zon is!