Zonzo bestaat 15 jaar!

Zonzo bestaat 15 jaar!

WIJ BESTAAN 15 JAAR!

Met trots delen wij mee dat op 1 april 2024 jongstleden Zonzo haar 15-jarig jubileum viert. Sinds de oprichting op 1 april 2009 hebben we een indrukwekkende reis afgelegd die ons heeft gebracht naar waar we nu staan. Met duizenden klanten in Noord-Holland en een team van 45 toegewijde medewerkers zijn we dankbaar voor deze mijlpaal en willen we onze klanten, personeel en leveranciers hartelijk bedanken!

Ons doel blijft om hoogwaardige en vakkundige installaties te leveren aan onze klanten, of het nu gaat om zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen of energiebeheer.

We hebben ons jubileum afgelopen vrijdag gevierd met een geslaagd personeelsfeest bij de Nadorst in Blokker. Daarnaast zullen we het komende jaar maandelijks bedrijfsuitjes organiseren om ons personeel in het zonnetje te zetten tijdens dit feestelijke jaar.

Ook hebben we recentelijk zichtbaarheid gecreëerd via een nieuwsartikel in het Noord-Hollands Dagblad en een grote advertentie met redactioneel stuk in de Zondagskrant. Bovendien zijn we de hele week te zien op billboards in Hoorn en omstreken!

Als blijk van waardering voor onze klanten zullen al onze particuliere klanten en huurwoningen waar wij zonnepanelen installeren een klantgeschenk ontvangen.

Tot slot is onze website onlangs volledig vernieuwd en worden momenteel al onze bedrijfsbussen opnieuw bestickerd. We zijn al geruime tijd bezig met deze feestelijkheden en willen iedereen bedanken voor deze prachtige mijlpaal!

Meer recent nieuws

27 maart 2024

Direct contact?

0228 75 64 47

Vraag een offerte of adviesgesprek aan