35 zonnepanelen metalen golfplatendak

Schellinkhout
Recent hebben we deze installatie van 35 zonnepanelen op een metalen golfplaten dak afgerond. Ook voor een zonnestroominstallatie op een golfplatendak bent u bij Zonzo aan het juiste adres! Lees hieronder verder voor meer informatie over dit project.

Direct contact?

0228 75 64 47

Vraag een offerte of adviesgesprek aan

De 35 zonnepanelen hebben een mooi zwart uiterlijk en vallen daardoor prachtig weg op dit dak. De zonnepanelen zijn elk 430 wattpiek en zijn door een nieuwe celtechniek nog fraaier qua uiterlijk dan de zonnepanelen die Zonzo hiervoor heeft geïnstalleerd.

De zonnepanelen zijn aangesloten op een 10 kilowatt hybride omvormer van SMA. Met een hybride omvormer is deze klant alvast klaar voor de toekomst als deze klant op een later moment een thuisbatterij wil toevoegen aan zijn zonnestroomsysteem.

Door te kiezen voor een omvormer van een premiummerk is er naast hoge kwaliteit bovendien nog veel mogelijkheid tot toekomstige extra functionaliteiten van het systeem. Dit met als doel om de zelfvoorziening te verhogen (zoveel mogelijk opgewekte zonnestroom zelf opmaken). Zo blijven zonnepanelen rendabel en voorkomt de klant eventuele terugleverkosten.

Enkele voorbeelden van extra functionaliteiten:
•Er kan makkelijk energiebeheer worden toegevoegd om huishoudelijke apparatuur als een warmtepomp of wasmachine aan te sturen o.b.v. beschikbare zonnestroom.
•Er kan een SMA EV lader toegevoegd worden om de elektrische auto te laden met uitsluitend overtollige zonnestroom (die anders terug geleverd wordt aan het net)
•Aansturing op basis van weersvoorspellingen en het verbruikerspatroon van de woning.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen of energiebeheer? Neem contact met ons op!