Zonzo wint Omega Solar Safety Award!

Zonzo wint Omega Solar Safety Award!

Zonzo heeft de Omega Solar Safety Award gewonnen en daar zijn we trots op! Vanuit 1500 jaarlijkse inspecties uitgevoerd door Omega Inspecties is Zonzo één van de tien winnaars. Als regionale aanbieder van zonnepanelen zijn wij trots dat we de winnaar zijn van deze award (naast grote landelijke partijen als Eneco en Vattenfall).

Wat houdt de Omega Solar Safety Award in?

De Solar Safety Award wordt elk jaar uitgereikt aan installateurs die laten zien dat kwaliteit en veiligheid in de solar branche op nummer 1 staat. De installaties worden door Omega Energietechniek geïnspecteerd en getoetst aan de hand van de eisen van Scope 12. De Scope 12 inspectie van zonnepanelen is één van de pijlers van Omega Energietechniek en wordt tegenwoordig door veel verzekeraars vereist. Deze award geldt als een erkenning voor installateurs. De inspectie uitgevoerd door Omega is aan vele onderdelen verheven zoals:

• Documentatie
• Algemene kwaliteit – visuele inspectie
• Overstroombeveiliging
• Aarding – Vereffening
• Kabeltracé – kabeldoorvoeren
• Overgangsweerstand – connectoren

Van alle inspecties die Omega elk jaar uitvoert zijn er altijd een aantal die er met kop en schouders bovenuit steken, en Zonzo is hier 1 van! Met deze award wil Omega Inspecties installateurs in het zonnetje zetten.

Wij zijn er trots op dat we erkenning krijgen voor het werk dat wij al bijna 15 jaar leveren. Bij zonzo staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel, van advies tot levering tot installatie. Grote dank gaat hierbij uit naar al onze medewerkers.

Meer recent nieuws

2 april 2024

Direct contact?

0228 75 64 47

Vraag een offerte of adviesgesprek aan