2500 zonnepanelen plat dak

Hoogkarspel
Recent heeft Zonzo bij deze klant in Hoogkarspel 1008 zonnepanelen bijgeplaatst op dit platte dak. Door de jaren heen heeft Zonzo hier ondertussen al 6 keer extra zonnepanelen mogen bijplaatsen. Wij danken deze klant dat Zonzo wederom het vertrouwen heeft gekregen om dit te mogen verzorgen.

Direct contact?

0228 75 64 47

Vraag een offerte of adviesgesprek aan

Dit is een mooi voorbeeld waarbij duidelijk wordt dat de aanschaf van een zonnestroomsysteem verder gaat dan alleen de aanschaf en installatie: wij vinden service en nazorg ook heel belangrijk. Zo voert Zonzo bij deze klant jaarlijks een inspectie uit, maar zijn er vaak ook zaken die later nog uitgevoerd moeten worden zoals het verplaatsen van zonnepanelen. Zo heeft Zonzo bij deze klant ook op een later moment intelligentie ingebouwd die de omvormers aanstuurt op basis van negatieve stroomprijzen. Bij Zonzo geloven we dan ook in een langdurige klantrelatie, waarbij we gedurende de levensduur van uw zonnestroomsysteem voor u klaar staan. Zo bent u ook bij problemen die later aan bod komen verzekerd van een betrouwbare partij die voor u klaar staat!

De eerste set zonnepanelen is hier geplaatst in 2015. In totaal liggen hier nu ongeveer 2500 zonnepanelen op het dak. De omvormers staan hier deels op het dak, evenals de groepenkast waarop de zonnepanelen en de omvormers zijn aangesloten. Bij dit project hebben we ook voor het eerst de Van der Valk drainageclips kunnen toepassen, deze drainageclips leiden tot minder vuil dat in de paneelranden blijft zitten. Uiteindelijk best een complexe installatie, maar al met al is het een mooi project geworden zo!